top of page
Bovenkant

Betalen

Betalen bij DentalteQ

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld.

 • Kids kamer – kennismaken met de tandarts
  Wij hebben een speciale kids kamer ingericht om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met moderne kindertandheelkunde. Het is een speciale behandelkamer met een kindvriendelijke uitstraling. Lees hier meer.
 • Gratis tot 18 jaar oud!
  Vanaf het doorkomen van de eerste tandjes kunnen kinderen kosteloos* kennismaken met de tandarts! Neem uw kind dus vooral mee naar onze tandartspraktijk want: jong geleerd is oud gedaan :). *Met uitzondering van o.a. orthodontie.
 • Gewoon Gaaf – dé cariëspreventiemethode voor kinderen
  Deze preventiemethode zorgt ervoor dat ouders en kinderen al vroeg in contact komen met het goed verzorgen van het gebit van het kind en hierdoor veel mondproblemen kunnen voorkomen. Het is aangetoond dat Gewoon Gaaf tot 70% minder gaatjes kan leiden bij kinderen! Lees hier meer.
 • Tòch schade aan het melkgebit? – wij staan voor non-invasief behandelen
  Mocht het melkgebit toch aangetast zijn, dan staan wij voor het non-invasief behandelen van het beschadigde element. Dit betekent concreet dat we zo min mogelijk het melkgebit willen belasten (vermijden van boren). Een goed voorbeeld hiervan is de HALL-techniek, waarbij we niet boren in het beschadigde melkelement, maar behandelen met een kinderkroon. Lees hier meer.
 • Tongriempje
  Met een vrij makkelijke ingreep, frenectomie, kunnen wij mogelijke problemen die ontstaan door een te kort/strak/dik tongriempje van uw kind voorkomen. Lees hier meer.

Wat gebeurt er met uw gegevens?

Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken, delen wij uw gegevens met Infomedics. Infomedics doet er alles aan om uw gegevens maximaal te beveiligen, uiteraard voldoen zij aan alle geldende wetten en regels rondom privacybescherming. Informatie over hoe Infomedics omgaat met de bescherming van privacygevoelige informatie vindt u op www.infomedics.nl.

ROUTE

Nieuw kunstgebit

Gedeeltelijk kunstgebit

Reparatie kunstgebit

Reiniging kunstgebit

CONTACT
bottom of page